besluit je tot een opleiding? je invloed wordt groter. Net als je natuurlijk leiderschap.

In onze opleidingen leer je praktische technieken. Je impact neemt toe. Hoe dat werkt? Je leert oprechte nieuwsgierigheid ontwikkelen, juist voor mensen die je van nature niet aanspreken. Daardoor leer je de ander kennen op een dieper niveau. Die ander gaat je hierdoor zien als meer waardevol en sympathiek. Als bijeffect wordt je eigen ego gecorrigeerd. Het is minder prominent aanwezig in je gesprekken. Blijf je pushen? Dan blijf je werken, leuren, sleuren, herhalen. Beheers je de pulltechnieken? Dan regisseer je je gesprekken en leun je achterover.

INVESTEER IN JEZELF MET ONZE OPLEIDINGEN EN TRAININGEN

Driedaagse opleiding in drie maanden

OPLEIDING TOT PRACTITIONER

In de Practitioner leren managers, professionals en ondernemers hoe je verbinding creëert in het onbewuste brein van de ander. Hoe je regie voert. Hoe je krachtig aan invloed wint. Onmisbaar voor mensen met visie, goede ideeën en kennis. Want die gaan pas werken (vliegen?) als anderen die van je overnemen…

Info en inschrijven

Vierdaagse opleiding in vier maanden

OPLEIDING TOT MASTER

Je hebt het ervaren. Je hebt gezien dat het werkt en merkt dat je invloed is toegenomen. Nu wil je meer. Technieken van hogere impactniveaus leren, ijzersterke relaties bouwen, al vanaf het eerste gesprek. Je wilt anderen coachen naar impact en gelijkwaardig samenwerken.

Info en inschrijven

Tweedaagse training incompany

Samen veranderen

Wat is jouw rol, houding en aanpak in verandering? En waarom vinden mensen veranderen zo moeilijk? Waarom zijn ze niet gevoelig voor jouw argumenten en ‘sense of urgency’? Wat is jouw aandeel in het voorkomen van weerstand? Dit en veel meer leer je in deze training.

Info en inschrijven

Tweedaagse training incompany

Adviseren met impact

In de training Adviseren met Impact leer je om je advies tien keer krachtiger te maken door het onbewuste van je klant mee te nemen. Je komt beter in positie. Je wordt eerder betrokken door de (interne) klant en je levert daadwerkelijk toegevoegde waarde.

Info en inschrijven

Eendaagse training

FeedForward

Wat is het effect van feedback op onderlinge relaties? Precies, vaak niet zo best. In een dag respectvol, to the point en met de blik voorwaarts komen tot betere teamprestaties, samenwerking en onderlinge relaties.

Info en inschrijven

“De insteek is fundamenteel en de tips zijn uitermate praktisch.”

Rens van Loon Hoogleraar Dialogica Leadership Universiteit van Tilburg
Alle reviews

Maatwerk / Incompany

Je hebt een team. Of meerdere teams. De hele dag communiceren mensen met elkaar. Voor teams en organisaties maken wij opleidingen op maat. Waar we teams vaak in opleiden?

  • Practitioner en master Subconscious Impact.
    • Adviseren met impact: voor interne en externe adviseurs en consultants die in positie willen komen.
    • Feedforward. Feedback werkt slechts zeer beperkt. Hoe coach je elkaar op een veilige manier naar groei?
  • Samen veranderen: hoe krijg je een team in beweging? Hoe laat je het samen de verandering vormgeven? Hoe ga je om met onbewuste weerstand?
  • Meer rendement uit sales: hoe veeg je alle concurrentie van tafel?