Je bent al enige tijd adviseur en kent je vak.
Je geeft verantwoorde en goed onderbouwde adviezen.
Nu heb je de wens om je seniorstatus meer inhoud te geven.

In de training Adviseren met Impact groeien professionals van adviseurs die kennis aanbieden naar senior adviseurs die worden gezien als sparringpartner met grote toegevoegde waarde. Je leert om je advies tien keer krachtiger te maken door het onbewuste van je klant mee te nemen. Je komt beter in positie. Je wordt eerder betrokken door de (interne) klant. Je levert daadwerkelijk toegevoegde waarde.

We werken praktijkgericht: geen theoretische modellen, maar gedeelde ervaring uit de weerbarstige praktijk.

Training Adviseren met Impact
Volg de training Adviseren met Impact. En leer om je advies tien keer krachtiger te maken door het onbewuste van je klant mee te nemen. De training duurt 2 dagen.

De training is op dit moment alleen in company beschikbaar.

Meer informatie over de training
Graag eerst persoonlijk contact? Laat dan een berichtje achter. We nemen graag contact met je op. Of klik hier voor meer informatie.

Kosten
De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

opleiding image

Wat vinden anderen?

Bewust aan de slag met het onbewuste… stel je eens voor wat je dan kunt bereiken. De kracht van de echte leiders is dat ze hun eigen ego kunnen uitschakelen om de scope van de ander te ontdekken. SI gaat over verbinding, vergroten van het denkvermogen en…. over jezelf kwetsbaar durven opstellen. Juist door je bewust te zijn van de onbewuste voorkeuren van de ander en jezelf, kom je dichter tot elkaar en voel je echt connectie.

Mark Blok Director Corporate Affairs Heineken

Waar ik van genoten heb, en vooral veel van geleerd heb, is het feit dat beide trainers continu doen wat ze zeggen. Dat maakt het heel inzichtelijk en begrijpelijk. Ik vond elke seconde leerzaam en leuk.

Yolanda Wubben Trainer/coach Commotie

Deze training kan ik echt aan iedereen aanbevelen (wereldvrede, ik ga ervoor!) en dat zal ik met veel plezier ook voor jullie blijven doen! Toch zullen vooral adviseurs, servicemedewerkers, managers, ondernemers, iedereen die in een gespreksrol zit en die verbinding of resultaat wil bereiken bij de ander, zich aangesproken voelen. En die zou ik het ook zeer zeker allemaal aanbevelen. Overigens ook heel zinvol voor iedereen die kinderen mag opvoeden

Myriam Heffels Manager Interne Communicatie

Inschrijven

Na het versturen van het formulier ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Ontvang je deze bevestiging niet binnen 1 dag? Neem dan contact met ons op via info@subconsciousimpact.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.