Hoe doen jullie dat in je team of in je organisatie, elkaar aanspreken? Klopt het dat je dat doet door feedback te geven en daar wellicht bij aan te geven wat het met jou doet?

Zo leren we dat inderdaad. Wat is het effect op de onderlinge relaties? Precies, vaak niet zo best. Collega’s voelen zich aangevallen en herkennen de feedback niet. Wat nu als er een manier was om elkaar aan te spreken, op zo’n manier dat de relatie sterk blijft, nee zelfs sterker wordt? En die is er. In een dag respectvol, to the point en met de blik voorwaarts komen tot betere teamprestaties, samenwerking en onderlinge relaties.

Meer informatie over de training
Wil je graag persoonlijk contact om eens door te praten over wat het je te bieden heeft? Laat dan een berichtje achter via mail en we nemen graag contact met je op. Of klik hier voor meer informatie.

Kosten
Deze training wordt uitsluitend incompany gegeven. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

Inschrijven
Wil je je gelijk opgeven voor de training? Maak dan gebruik van de inschrijfbutton links op de pagina.

> Of bekijk alle mogelijkheden zoals maatwerk, incompany of individuele trainingen.

opleiding image

Wat vinden anderen?

“Hoe het onbewuste leuk en effectief kan zijn én impact creëert. Ik heb net het boek uit en voel een uitnodiging om de mens als irrationeel en onbewust te zien en zo invloed te laten gelden. Hoe mooi is dat?”

Inge Wallage Oprichter The Butterfly Effect

Inschrijven

Na het versturen van het formulier ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Ontvang je deze bevestiging niet binnen 1 dag? Neem dan contact met ons op via info@subconsciousimpact.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.