Je hebt het ervaren
Je hebt gezien dat het werkt
Je merkt dat je invloed is toegenomen…

En nu wil je meer. Je wilt technieken van hogere niveaus leren. IJzersterke relaties opbouwen, al vanaf een eerste gesprek. Je wilt ervoor zorgen dat je invloed maximaal is.

Tijdens de opleiding tot Master leer je in vier dagen om:

  • in gewone situaties vloeiend te pullen op het niveau ‘onbewust bekwaam’.
  • in –voor jou- lastige situaties te blijven pullen (bijvoorbeeld hoogoplopende emoties) op het niveau ‘bewust bekwaam’.
  • nog sterkere relaties met en maximaal krediet op te bouwen bij sleutelfiguren.
  • nieuwe technieken eigen te maken op een nog hoger niveau.

Na de opleiding heb je de ‘zwarte band’ in SI. Na deze opleiding kun je overwegen om door te ontwikkelen naar Coach of Trainer.

Kijk links op de pagina voor de data waarop de opleiding te volgen is.

Meer informatie
Wil je graag eerst persoonlijk contact om eens door te praten over wat het je te bieden heeft? Laat dan een berichtje achter en we nemen graag contact met je op. Of klik hier voor meer informatie.

Kosten
De kosten voor de opleiding Master bedragen € 2.900,- excl. BTW per persoon.

Inschrijven
Wil je je gelijk opgeven voor de opleiding? Maak dan gebruik van de inschrijfbutton.

Coach-vlieguurtjes: pullbekwaam!

Onbewust, push, pulltechnieken… De theorie rondom Subconscious Impact heb je te pakken. De eerste successen zijn een feit. Maar af en toe voelt het nog houterig. Zoekend. Je wilt graag wat vlieguurtjes maken. Dan kan je een strippenkaart afnemen. Een van onze SI-professionals gaat een uur digitaal met je aan de slag: jouw praktijk, jouw behoefte staat centraal.

opleiding image

Wat vinden anderen?

Bewust aan de slag met het onbewuste… stel je eens voor wat je dan kunt bereiken. De kracht van de echte leiders is dat ze hun eigen ego kunnen uitschakelen om de scope van de ander te ontdekken. SI gaat over verbinding, vergroten van het denkvermogen en…. over jezelf kwetsbaar durven opstellen. Juist door je bewust te zijn van de onbewuste voorkeuren van de ander en jezelf, kom je dichter tot elkaar en voel je echt connectie.

Mark Blok Director Corporate Affairs Heineken

Deze training kan ik echt aan iedereen aanbevelen (wereldvrede, ik ga ervoor!) en dat zal ik met veel plezier ook voor jullie blijven doen! Toch zullen vooral adviseurs, servicemedewerkers, managers, ondernemers, iedereen die in een gespreksrol zit en die verbinding of resultaat wil bereiken bij de ander, zich aangesproken voelen. En die zou ik het ook zeer zeker allemaal aanbevelen. Overigens ook heel zinvol voor iedereen die kinderen mag opvoeden

Myriam Heffels Manager Interne Communicatie

Waar ik van genoten heb, en vooral veel van geleerd heb, is het feit dat beide trainers continu doen wat ze zeggen. Dat maakt het heel inzichtelijk en begrijpelijk. Ik vond elke seconde leerzaam en leuk.

Yolanda Wubben Trainer/coach Commotie

Inschrijven

Na het versturen van het formulier ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Ontvang je deze bevestiging niet binnen 1 dag? Neem dan contact met ons op via info@subconsciousimpact.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.