Subconscious Impact is een initiatief van Harrie van den Berg, Genieke Hertoghs en Ilse van Ravenstein. Harrie en Genieke zijn de grondleggers van het gedachtegoed en schreven er een boek over. Met veel plezier en trots hebben zij de krachten gebundeld met Ilse. Haar scherpe visie, ondernemerschap en ervaring in de (interne) communicatie zorgt voor een prachtige match.

SI is een vast onderdeel in de Executive MBA-programma’s van Business School Nederland &
Keynote speaker voor Logeion, beroepsvereniging voor communicatie


De Grondleggers

Harrie van den Berg

is 30 jaar lang bezig geweest met de rol van het onbewuste. Hij traint en coacht mensen om meer impact te krijgen in het onbewuste. Hij gebruikt zijn onbewuste invloed om twee zonen die langer zijn dan hij in het gareel te houden. Bovendien eet hij de twee buitenste dropjes van een rol Lakrisal niet op om onduidelijke redenen.

Genieke Hertoghs

Genieke is spreker, auteur, trainer en adviseur met focus op onbewuste gedragspatronen. “Er wordt wat gecommuniceerd op een dag. Wat een inzicht was het toen ik erachter kwam dat elk tenenkrommend moment in communicatie een gevolg is van onbewust ‘pushen’. Fantastisch om daar ‘pullen’ tegenover te stellen: de wereld wordt er een stukje mooier van!”

Ilse van Ravenstein

is ondernemer, adviseur en trainer in SI. Ze is gefascineerd door waarom mensen doen wat ze doen. Ilse stopt haar onbewuste invloed in haar bedrijven (waaronder Involve) en de hele serie boeken, die ze heeft gepubliceerd, als het eruit moet, moet het er immers uit.


Het team

Maud van de Ven

Trainer/coach

Selma Speksnijder

Trainer/coach

Patricia van Ettekoven

Managementassistent

Liset Strijker

Trainer/coach

Petra Mooring

Trainer/coach

Involve
Naast ons vaste team trainers, werken wij nauw samen met Involve, het enige bureau in Nederland dat volledig gespecialiseerd is in interne communicatie. Samen met Involve dragen wij ons gedachtegoed uit.

Ons team versterken?
Ben je enthousiast? Heb je relevante ervaring? En is er een klik? Dan kun je je laten opleiden tot trainer. Samen met ons draag je dan het gedachtegoed uit en help je anderen aan meer impact. Interesse? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk contact over de mogelijkheden? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ons bellen kan natuurlijk ook: 06  42 43 48 60.