Bewust aan de slag met het onbewuste… stel je eens voor wat je dan kunt bereiken. De kracht van de echte leiders is dat ze hun eigen ego kunnen uitschakelen om de scope van de ander te ontdekken. SI gaat over verbinding, vergroten van het denkvermogen en…. over jezelf kwetsbaar durven opstellen. Juist door je bewust te zijn van de onbewuste voorkeuren van de ander en jezelf, kom je dichter tot elkaar en voel je echt connectie.

Mark Blok Director Corporate Affairs Heineken

Waar ik van genoten heb, en vooral veel van geleerd heb, is het feit dat beide trainers continue doen wat ze zeggen. Dat maakt het heel inzichtelijk en begrijpelijk. Ik vond elke seconde leerzaam en leuk.

Yolanda Wubben Trainer/coach Commotie

Deze training kan ik echt aan iedereen aanbevelen (wereldvrede, ik ga ervoor!) en dat zal ik met veel plezier ook voor jullie blijven doen! Toch zullen vooral adviseurs, servicemedewerkers, managers, ondernemers, iedereen die in een gespreksrol zit en die verbinding of resultaat wil bereiken bij de ander, zich aangesproken voelen. En die zou ik het ook zeer zeker allemaal aanbevelen. Overigens ook heel zinvol voor iedereen die kinderen mag opvoeden

Myriam Heffels Manager Interne Communicatie

“Dit boek verbindt op een mooie manier recente theoretische inzichten aan de praktijk. Het is vlot en toegankelijk. Dat maakt het voor een brede groep professionals interessant en direct toepasbaar. De opdracht om meer te pullen (vragen, luisteren) en minder te pushen (zenden, pushen) lijkt me voor velen van ons een belangrijke. Dat geldt ook voor het onderdrukken van de ego-expressie; de ander echt de aandacht geven in plaats van bezig zijn met jezelf.”

Bartho Boer Directeur Communicatie Nederlandse Spoorwegen

“Ik vind het een behapbare training, waarin de auteurs dagelijkse interactie mechanismen tussen mensen ontrafelen. Daar heeft de lezer die zijn of haar interactie meer impact wil geven, veel aan. De voorbeelden en de tips zijn herkenbaar en praktisch.”

Henk Broeders Senior partner McKinsey

“De insteek is fundamenteel en de tips zijn uitermate praktisch.”

Rens van Loon Hoogleraar Dialogica Leadership Universiteit van Tilburg

“IMPACT weet de complexe en specialistische materie van gedragsverandering heel begrijpelijk te maken. In alledaagse taal leggen Hertoghs en Van den Berg uit waarom onze traditionele benadering van beïnvloeding van anderen totaal niet werkt. Ze houden het licht en luchtig, geven veel voorbeelden die voor de lezer herkenbaar zijn.

Ik zou de training niet alleen aanbevelen aan communicatie of change management professionals maar aan ieder die, privé of zakelijk, wil snappen waarom hij/zij soms impact heeft maar vaak ook niet.”

Karin Bax Change manager Heineken

“Hoe het onbewuste leuk en effectief kan zijn én impact creëert. Ik heb net het boek uit en voel een uitnodiging om de mens als irrationeel en onbewust te zien en zo invloed te laten gelden. Hoe mooi is dat?”

Inge Wallage Oprichter The Butterfly Effect

Inschrijven?

Driedaagse opleiding in drie maanden

OPLEIDING TOT PRACTITIONER

In de Practitioner leren managers, professionals en ondernemers hoe je verbinding creëert in het onbewuste brein van de ander. Hoe je regie voert. Hoe je krachtig aan invloed wint. Onmisbaar voor mensen met visie, goede ideeën en kennis. Want die gaan pas werken (vliegen?) als anderen die van je overnemen…

Info en inschrijven

Vierdaagse opleiding in vier maanden

OPLEIDING TOT MASTER

Je hebt het ervaren. Je hebt gezien dat het werkt en merkt dat je invloed is toegenomen. Nu wil je meer. Technieken van hogere impactniveaus leren, ijzersterke relaties bouwen, al vanaf het eerste gesprek. Je wilt anderen coachen naar impact en gelijkwaardig samenwerken.

Info en inschrijven

Tweedaagse training incompany

Samen veranderen

Wat is jouw rol, houding en aanpak in verandering? En waarom vinden mensen veranderen zo moeilijk? Waarom zijn ze niet gevoelig voor jouw argumenten en ‘sense of urgency’? Wat is jouw aandeel in het voorkomen van weerstand? Dit en veel meer leer je in deze training.

Info en inschrijven

Tweedaagse training incompany

Adviseren met impact

In de training Adviseren met Impact leer je om je advies tien keer krachtiger te maken door het onbewuste van je klant mee te nemen. Je komt beter in positie. Je wordt eerder betrokken door de (interne) klant en je levert daadwerkelijk toegevoegde waarde.

Info en inschrijven

Eendaagse training

FeedForward

Wat is het effect van feedback op onderlinge relaties? Precies, vaak niet zo best. In een dag respectvol, to the point en met de blik voorwaarts komen tot betere teamprestaties, samenwerking en onderlinge relaties.

Info en inschrijven

> Of bekijk alle mogelijkheden zoals maatwerk, in company of individuele trainingen.